Тези условия регламентират отношенията между ultimate-garden.com и Вас – нашите клиенти.
С влизането, разглеждането или използването на този уебсайт Вие се съгласявате безусловно и без ограничения с тези условия за ползване.

– Oбявените от ultimate-garden.com цени и технически характеристики на стоките не са обвързващи и при наложителност подлежат на корекция.
– Електронен магазин ultimate-garden.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката.
– В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на oкомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или E-mail.

Заплащане и Доставка

Заплащане

Уважаеми клиенти,
Заплащането става по един от тези два начина:
1. Чрез наложен платеж – при получаване на стоката Вие заплащате дължимата сума на куриерската служба
или
2. Чрез паричен превод по банков път – заплащате дължимата сума към наша банкова сметка. След получаване на превода, ние Ви изпращаме стоката по куриерска служба.
2.1. Номера на банковата ни сметка ще получите по електронната поща

Доставка и Транспортни разходи

Доставката за поръчки до 200 лв. се извършва чрез куриерска служба по избор на клиента (СПИДИ, ЕКОНТ, ИНТЕРЛОГИСТИКА), като клиента заплаща стойността на транспорта директно на куриера. Сайта начислява автоматично 8.40 лв., което е ориентировъчна цена.

Безплатна доставка при поръчка над 200 лв. само до офисите на СПИДИ в страната.

Също имате възможност да получите закупената стока в магазина ни в град Сливен, ул. Предел 2